SUCCESVOL MUZIEKEVENEMENT IN MOEVEMENT

Het mega-muziekevenement dat onder het motto ‘Judgement Day’ op initiatief van de Chiro van Sint-Gummarus en het Heilig Hart georganiseerd werd in jeugdcentrum Moevement, heeft een weergaloos succes gekend. De talrijke bezoekers hebben zich grandioos geamuseerd van de muziek en van de opeenvolgende dj’s.

Ruim 700 muziekliefhebbers passeerden de kassa en waren bijzonder enthousiast over het optreden van Pat Krimson, maar evenzeer van de Levithian B2B Nuklear Ninjuries, DJ Glutex, Discobar Interlanze en de Mega Ambi Deejays. De sfeer werd nog versterkt door special effects, zoals een lasershow, een uitgebreide lichtshow, een bubble machine ,CO2 Jets en vlammenwerpers. Toen het muziekfestijn om 3 uur in de ochtend werd afgesloten, waren nog zo’n 300 feestneuzen aanwezig in de zaal.

Na het succes van deze eerste editie worden al plannen gesmeed om volgend jaar nog grootser en beter te doen. Zo zal nog meer geïnvesteerd worden in special effects, inkleding en lichtshow. Op de affiche zullen mogelijk twee grote dj’s uit eigen land prijken. Tenslotte wordt overwogen om fuifbussen in te leggen, die de ruime Lierse regio zullen bestrijken.

 

 

Begindatum: 
vrijdag, 2 mei, 2014
Einddatum: 
vrijdag, 2 mei, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK