SUCCESVOL CROSSEIZOEN EN KOMENDE MEETINGS VAN AC LIERSE

Op 31 maart sloot AC Lierse een andermaal succesvol crossseizoen af. Zes jonge atleten wisten zich te onderscheiden in de Crosstrofee van het Provinciaal Comité Antwerpen.

Bij de benjamins jongens won Jens Min alle crossen waaraan hij deelnam en behaalde hij de 1ste plaats in het eindklassement. Bij de 2de jaars pupillen jongens was een 2de plaats weggelegd voor Sterre Dieltjens; bij de 1ste jaars miniemen jongens werd Axel Min 4de en bij de 2de jaars pupillen Thyas Vinck 9de. Bij de 1ste jaars pupillen meisjes behaalde Irina Van Looy de 6de en Lotte Wuyts de 10de plaats. Een opmerkelijke prestatie werd verder geleverd door de 65)jarige Hugo Verhaegen, die bij de masters in zijn leeftijdscategorie op Europees vlak de 8ste beste prestatie over de 200 meter en de 10de beste prestatie over de 100 meter realiseerde. Op het vlak van de jeugdwerking ontving AC Lierse het gouden label van de Vlaamse Atletiekliga.

Zondag 30 april worden vanaf 13.30 uur de jongens pupillen en miniemen verwacht van AC Lyra, AC Duffel, Regionale Atletiek Mechelen, Regio Oost-Brabant Atletiek, AV Zuiderkepen, AC Herentals, AC Geel, Arrondissement Turnhout Atletiek en AC Arendonk en dit in het kader van de Beker van Vlaanderen. Op 21 mei wordt in het kader van het AAS-criterium een jongerenmeeting georganiseerd bij zusterafdeling ’s Gravenwezel-Schilde. Op 25 juni volgt in het Netestadion vanaf 14 uur de Memorial Dirk De Busser en op 23 september wordt vanaf 13 uur opnieuw in het Netestadion de finale van het AAS-criterium ingericht met als deelnemende clubs Aartselaar, Brasschaat, Essen, Sgola Boechout, Kapellen, Beerschot en Lierse.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zondag, 16 april, 2017
Einddatum: 
zaterdag, 23 september, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK