STEYLAERTS VERLENGT CONTRACT MET TEAM BART WELLENS

Het afgelopen veldritseizoen kreeg het nieuwe team Steylaerts-Verona van debuterend ploegleider Bart Wellens heel wat aandacht. Hoofdsponsor Steylaerts besliste dan ook om het contract met twee seizoenen te verlengen. De specialist in tegels en badkamerrenovaties met showrooms in Berlaar en Temse blijft zodoende minstens tot en met het seizoen 201-2019 actief in het veldrijden.

CEO Patrick Steylaerts: ‘Onze renners Maud Kaptheijns, Gianni Vermeersch, Marcel Meisen en Braam Merlier zorgden haast wekelijks voor de nodige mediabelangstelling met hun goede prestaties. Ook ploegleider Bart Wellens was niet uit de pers weg te branden. We hebben dan ook niet lang moeten nadenken over de verlenging van onze overeenkomst’.

Het bescheiden team deed het in zijn debuutseizoen niet slecht met tal van podiumplaatsen en zelfs heel wat overwinningen. Als kers op de taart werden Maud, Gianni en Marcel elk voor hun land geselecteerd voor het wereldkampioenschap in Luxemburg. Voor komend seizoen mikt het team opnieuw op enkele leuke prestaties en hopelijk meerdere podiumplaatsen.

Ploegleider Bart Wellens: ‘De renners en ikzelf hebben er alvast vele zin in en zijn erg blij dat wij met Steylaerts een stabiele partner op lange termijn gevonden hebben’. ‘Het veldrijden draagt op een positieve manier bij tot de algemene merkbekendheid van Steylaerts in gans Vlaanderen’, aldus Patrick Steylaerts. ‘We zijn ook, zeer tevreden over de samenwerking met Bart en de renners. Het was voor ons ene bijzonder aangename kennismaking met de cyclocross’. ‘Als we de verkoop van badkamerrenovaties van Steylaerts een extra boost zouden kunnen geven met onze prestaties, zou dit natuurlijk helemaal mooi zijn’, besluit Bart Wellens.

Tekst: DéBé

Foto: Steylaerts

 

Begindatum: 
zaterdag, 1 april, 2017
Einddatum: 
zaterdag, 1 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK