SNAKE CYCLING TEAM GAAT 15de SEIZOEN IN

Eerder deze maand is ook voor het Snake Cycling Team uit Koningshooikt het nieuwe wielerseizoen van start gegaan. De club pakt uit met fonkelnieuwe uitrustingen, nieuwe helmen en een nieuwe volgwagen. Bij gelegenheid van de ploegvoorstelling werd andermaal blijk gegeven van een gezonde sportieve ambitie.

Het Snake Cycling Team werd opgericht in augustus 2004 en ging van start met 8 renners. In het voorjaar 2005 maakten ze hun debuut op de weg en zorgden ze meteen voor enkele opvallende resultaten. Ondertussen wisten ze in zowat alle disciplines hun mannetje te staan. Tijdens de eerste tien jaar werden 130 podiumplaatsen behaald en 45 overwinningen geboekt. Het Snake Cycling Team is dan ook uitgegroeid tot een vaste waarde in de wielerwereld en kan rekenen op de steun van een schare trouwe sponsors, leden en supporters.

Dit seizoen worden de kleuren verdedigd door de renners: Wout Van Elsen (Schriek),  Gert Dieltjens (Westerlo), Yoeri Beyens (Nijlen), Mathias Van der San (Baal), Koen Theys (Morkhoven), Nico Indeku (Olen), Thomas Fierens (Merksem), Jens Van Bylen (Geel), Rudy Bruynseels (Westerlo) en Dave Christiaens (Putte). De bestuursleden Betty Embrechts, Johan Nauwelaerts en Jan Schellemans, worden bijgestaan door een uitgebreide crew. Daartoe behoren: Jonathan Van Elst (Schriek), Kurt Van Nuffel (Berlaar), Ronny Bruyninckx (Boortmeerbeek), Mathias Kerkhofs (Koningshooikt), Raf Dieltjens (Westerlo), Roel Van Looy (Herenthout), Yoeri Beyens (Nijlen), Rudy Bruynseels (Westerlo), Vera Poels (Nieuwrode) en Denis Goris (Berlaar-Heikant).

Tekst: DéBé

Foto: RM

 

Begindatum: 
donderdag, 14 maart, 2019
Einddatum: 
donderdag, 14 maart, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK