SFEERVOLLE 41é JAARMARKT IN KONINGSHOOIKT

Zondag 17 juni is  het feest  in Jut . Dan organiseert de Dorpsraad  voor de 41e keer  de Jaarmarkt  in het landelijke dorp. Van 9 tot 16 uur  kunnen inwoners en bezoekers terecht op de markt en snuisteren  op de uitgebreide rommelmarkt  in de  Schoolstraat en Bernard Van Hoolstraat . Even later kunnen de kinderen hun hartje ophalen op de kermis. Nadien kan u  nog gezellig  vertoeven  in het centrum waar  u in tal van drank- en eettenten  kan genieten van   spijs en drank.
 
De 41e  Jut jaarmarkt belooft alweer een bruisende editie te worden met enkele vaste en gekende ingrediënten: de tentoonstelling op “Het schoon verdiep” van het gemeentehuis  dit jaar ingericht  door het Rode Kruis om  zijn  werking en het belang van bloedgeven in de kijker te zetten , de  traditionele snoepworp  aan het gemeentehuis  met leuke prijzen voor de kinderen   om 11 uur stipt ,  ‘Juts vertier’ door de  lokale toneelvereniging HOP , randanimatie met  de Red Hackle Pipers  , de lokale fanfares ter hoogte van dienstencentrum De Waaier  en wervelende demonstraties van Dansclub Scratch.
 
Ontbijt, lunch, diner,  cocktails of gewoon een frisse pint? Honger of  dorst hoeft  niemand  te lijden. Energie genoeg om  het hele  traject te verkennen dat ook dit jaar weer loopt vanaf het Koningsplein tot halverwege de Liersebaan. Via de Schoolstraat en de Bernard Van Hoolstraat  bereikt de bezoeker opnieuw  het centrum. Ook dit jaar wordt weer een 350-tal standhouders  op de rommelmarkt verwacht.
Parkeren kan  gratis op de ruime  parkings bij Van Hool vlak bij de markt.

Inschrijven kan bovendien nog steeds via dorpsraad@koningshooikt.be of 0478 93 88 06

 
Tekst: LR
Foto: RM
Begindatum: 
zondag, 17 juni, 2018
Einddatum: 
zondag, 17 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK