SCHOOLBOND PRESENTEERT GEVARIEERD JAARPROGRAMMA

De Schoolbond heeft in het Spui het programma voor het seizoen 2013-2014 voorgesteld. De toneelliefhebbers uit Lier en verre omgeving kunnen genieten van vier voorstellingen die worden opgevoerd onder leiding van vier verschillende regisseurs.

Het seizoen wordt van vrijdag 27 september tot en met zaterdag 12 oktober ingezet met de komedie ‘Als de kat van huis is’. Het stuk werd geschreven door Johnnie Mortimer en Brian Cooke, vertaald en bewerkt door Carry Goossens en Dirk Van Dooren voor de Komedie Compagnie uit Antwerpen. In Lier wordt het opgevoerd in een regie van Kristine Perpête. Van vrijdag 8 november tot en met zaterdag 30 november prijkt ‘Vos’ op de affiche. In een regie van Jeannine Hens werd het oude dierenepos ‘van den vos Reynaerde’ in een nieuw kleedje gestoken. In ‘Weet ge wat?’ beschrijft auteur en regisseur Herman Boets de uiteenlopende manier van denken tussen vrouwen en mannen. Dit stuk wordt opgevoerd van vrijdag 14 maart tot en met zaterdag 29 maart 2014. Het seizoen wordt van vrijdag 2 mei tot en met zaterdag 17 mei 2014 afgesloten met ‘De Weduwenclub’ van Ginette Beauvais-Garcin. Guy Keeren verzorgde de vertaling van het dubbelleven van de genaamde Jacques. Jan Verbist staat in voor de regie.

 

Belangstellenden kunnen voor de vier producties een seizoenkaart aankopen. Deze kost 35 in plaats van 40 euro en is niet persoonsgebonden zodat ze ook door iemand anders kan benut worden. Deze seizoenkaarten kunnen net als de losse tickets bekomen worden via www.schoolbond.be, 03-489 39 39 of de zaterdagvoormiddag van 10 tot 12 uur in de foyer van de Schoolbond, Predikherenlaan 53.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK