SCHAPENVEILING VOOR AUDREY

De leden van de Ronde Tafel 101 Lier houden zaterdag 20 september om 20 uur in de Jezuïetenkerk een ‘Sheep Parade’. Tijdens een unieke schapenveiling worden 20 polyester schapen, die in samenwerking met de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten beschilderd zijn door kunstenaars en jonge artistieke talenten uit Lier en omgeving, per opbod geveild.

De veiling wordt in goede banen geleid door veilingmeester Mon Bernaerts. De opbrengst van de avond is volgens voorzitter Matteo Allegro en zijn voorganger Geert Van Hemeledonck, bestemd voor de 6-jarige Audrey Van Bergen. Als gevolg van een bloedvergiftiging op 1-jarige leeftijd, moesten de handjes en de onderbeentjes van het meisje geamputeerd worden.

Om haar gepaste hulp en alle kansen in het leven te bieden, is de aankoop van protheses die reageren op spierimpulsen noodzakelijk. Myo-elektronische handprotheses zijn evenwel zeer duur. Tot het meisje volwassen is, zijn ieder jaar 4 nieuwe protheses nodig. Na de veiling volgt nog een ‘Sheep Parade Party’. Kaarten voor de veiling en de party kosten 10 euro en zijn te bekomen bij de leden van de Ronde Tafel 101 Lier of via info@sheepparade.be. De Ronde Tafel 101 Lier ontving haar charter op 3 maart 1983 en telt zo’n 20 leden.

Begindatum: 
zaterdag, 20 september, 2014
Einddatum: 
zaterdag, 20 september, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK