RECORD BELANGSTELLING VOOR ‘SPEELTUIN’ VAN VC SMASH LIER

De jeugd is de toekomst. Een gezegde dat VC Smash Lier hoog in het vaandel voert. Jongeren tussen 6 en 11 jaar worden er deskundig begeleid in het kader van de eigen ‘speeltuin’. Dit seizoen wordt met 32 jonge spelers een record aan belangstelling genoteerd.

Jochem Van Beeck is aan zijn vierde seizoen toe als trainer van de ‘speeltuin’. We laten hem zelf aan het woord. ‘Vanaf dit seizoen wordt ik bijgestaan door Marie Van Looy als co-trainer en door Agata Anna Kulina en Elly Lyssens als assistenten. De jongeren spelen geen reguliere competitie. De betere en meer gemotiveerde trainen wel mee en spelen matchen met een hogere groep. Bovendien nemen ze deel aan tornooien van andere clubs en van de Antwerpse Volleybal Federatie.

De tornooien worden gespeeld op verschillende niveau’s en gaan van het vangen en gooien van de bal tot echte volleybaltechnieken. De kinderen spelen tegen kinderen van hetzelfde niveau en krijgen de kans om te groeien volgens hun eigen tempo. Onlangs werd binnen de club een eigen tornooi georganiseerd, op initiatief van Yorick De Greef, trainer van de miniemen, Marie Van Looy en mezelf. Trainen doen we de woensdag en de vrijdag van 17.30 tot 19 uur in de stedelijke sporthal ‘de Komeet’.

Belangstellenden kunnen steeds contact opnemen met Jochem van Beeck, 0496-65 29 88 jochemvanbeeck@hotmail.com.

Begindatum: 
dinsdag, 2 december, 2014
Einddatum: 
dinsdag, 2 december, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK