PRIMA AFSLUITER VAN HET WINTERSEIZOEN BIJ A.C. LIERSE

De Belgische veldloopkampioenschappen te Wachtebeke leverden onze club een uitstekende 6e plaats op voor scholieren Charlotte Van de Mieroop. Eerder had zij brons behaald op de Vlaamse kampioenschappen. Nog tijdens het BK liep Witse Jacobs bij de pupillen eveneens top-tien (8e).

Bij de jaarlijkse huldiging van benjamins, pupillen en miniemen te Duffel was A.C. Lierse, naar jaarlijkse traditie, weer met 7 atleten en atletes vertegenwoordigd met Witse Jacobs, Lucca Mariën, Axel Min, Rune De Coninck, Maxime Corbiau, Thyas Vinck en Lotte Stuer.

Ook tijdens de masters-veldloopkampioenschapprn te Rotselaar alweer meerdere top-10 plaatsen voor onze talrijke delegatie. Maria Suykens pakte brons, Karel Wellens werd 4e, Herman Vets 5e en Jan De Weerdt 6e in hun respectieve categorieën.

En als uitstekende afsluiter haalden meerdere van onze masters het Vlaams podium in het kampioenschap halve marathon te Lier. Marleen Cammers en Veerle Maréchal werden Vlaams Kampioen, Guy Goormans en Anne Bleys kregen het zilver om de hals en Herman Vets won brons. Onze afvaardiging werd bijgevolg erg opgemerkt tijdens dit kampioenschap.

Het is nu hoopvol uitkijken naar de diverse Bekers van Vlaanderen (interclubs) van pupil t/m masters. Dit blijft ook na 60 jaar A.C. Lierse het hoogtepunt van het atletiekseizoen.

 

Op zondag 4 mei te 14u is onze club trouwens organisator van de Beker van Vlaanderen cadetten en scholieren jongens op de piste te Lier. Een mooie kans om het opkomend talent van onze club te komen aanmoedigen.

Begindatum: 
woensdag, 16 april, 2014
Einddatum: 
woensdag, 16 april, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK