PEOPLEWARE BIEDT GRATIS HULP AAN IT-STUDENTEN

Tot het einde van de maand januari kunnen IT-studenten met specifieke vragen betreffende softwareontwikkeling en programmaren tijdens de blok gratis terecht bij de ervaren software engineers van PeopleWare, gevestigd in de Duwijckstraat 17 in Lier. Managing director Marc Schijvaerts hoopt met dit initiatief de kloof tussen de school en de arbeidsmarkt te verkleinen.

PeopleWare werd opgericht in 1994 en is gespecialiseerd in softwareontwikkeling op maat voor bedrijven en organisaties binnen diverse sectoren. Al 25 jaar lang wordt unieke software gemaakt voor unieke organisaties. Hun software ondersteunt windturbines op de Noordzee, regelt festivaltickets en visums en bewaart wereldwijd fruit. Dit voorjaar wordt één van hun applicaties gebruikt voor het aansturen van legale cannabisplantages in Canada. PeopleWare telt 60 werknemers die in Europa tot de top in hun vakgebied behoren.

De gratis IT-blokhulp richt zich naar bachelors in de toegepaste informatica, masters in de informatica en studenten met een IT-vak in andere richtingen. Hulp is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur. Studenten kunnen PeopleWare contacteren via WhatsApp (0475-59 21 14), facebook (www.facebook.com/PeopleWare.be), instagram (www.instagram.com/peopleware.be), telefoon (03-448 33 38) of mail (info@pepleware.be). Voor complexe problemen is zelfs een ontmoeting op kantoor mogelijk.

Tekst: DéBé

Foto's: PW

Begindatum: 
woensdag, 8 januari, 2020
Einddatum: 
vrijdag, 31 januari, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK