PALLIETERFEESTEN IN DE HULSTSTRAAT

Op 19 en 21 juli hebben op en rond het bedrijf van Groenvoorziening Jos Baetens en op de aangrenzende feestweide in de Hulststraat, de Pallieterfeesten van de Hulstse Pallieters plaats. Ze vormen het verlengstuk van de open tuinen- en bedrijvendagen, die 16 succesvolle afleveringen kenden. Zaterdag 20 juli heeft in dezelfde omgeving de grote fuif van de KLJ Lier-Noord plaats.

De Pallieterfeesten worden vrijdag 19 juli vanaf 20.30 uur ingezet met een gezellige fuifavond. Discobar Phantom speelt muziek van de jaren ’70, ’80 en ’90. Bovendien is een optreden voorzien van de ‘Casablanca Carambol Company’. Van 20.30 tot 22 uur geldt een happy hour: één consumptie betalen is er één gratis bij krijgen.

Zondag 21 juli worden de feestelijkheden hervat vanaf 14 uur. Alsdan start het Liers kampioenschap KUBB, dat al voor de derde maal op het programma staat. Vorig jaar namen aan dit kampioenschap liefst 32 ploegen deel. Belangstellenden dienen zich voor 10 juli in te schrijven bij Koen De Vocht, 0486-25 61 04 of kubb@hulstepallieters.be. Op de feestweide kunnen allerlei rollende oldtimers zoals tractoren, landbouwmachines en auto’s, evenals enkele oude ambachten bewonderd worden. Ondertussen kampen de deelnemers aan de wedstrijden schaapslingeren en paalwerpen om de mooiste prijzen. Voor de kinderen is allerlei animatie voorzien. Ze kunnen zich laten schminken, een ponyritje maken, zich uitleven op springkastelen of aan het viskraam en van een pannenkoek genieten. Vanaf 20 uur volt een ambiance-avond met de groep Slick, Sandra Op de Beeck, Alana en Freddy Verelst.

 

Zaterdag 20 juli heeft vanaf 21 uur de grote fuif van de KLJ Lier-Noord plaats. Voor de muzikale animatie zorgen de dj’s Steve en Steven en Dimitri Wouters. Toegangskaarten kosten 6 euro en 4 euro in voorverloop. Ze zijn te verkrijgen bij de leden, in café Fagoempel aan het Zimmerplein en in café Jong Jut in Koningshooikt. Vanaf 20.30 uur is een gratis busdienst voorzien tussen de feesttent, het Zimmerplein in Lier en het Jef Van Hooffplein in Boechout.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK