OVERHANDIGING INZAMELINGSACTIE SOROPTIMISTEN VOOR TEJO LIER

Rond de paasperiode heeft de Lierse vereniging Soroptimisten – De Zilveren Knoop (Soroptimist International België) een actie georganiseerd ten voordele van TEJO Lier. Zij verkochten paaseieren in Lier en omgeving.

TEJO staat voor Therapeuten voor Jongeren. Wij zijn een erkende organisatie die gratis en anoniem therapie aanbiedt door erkende psychologen aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Onze therapieruimten zijn gelegen in het Begijnhof van Lier. Meer info over TEJO kan je terugvinden op onze website: TEJO Lier | Therapie voor jongeren, anoniem en gratis.

Onze organisatie werkt uitsluitend met vrijwillige therapeuten. Zij zetten zich dus belangeloos in voor de jongeren uit Lier en omgeving. De vraag van jongeren naar therapie is de laatste jaren enorm gestegen! Organisaties zoals TEJO zijn dus heel belangrijk en noodzakelijk voor jongeren en hun omgeving.

We zijn de Soroptimisten dus heel dankbaar dat zij voor deze actie aan ons hebben gedacht en de opbrengst willen schenken aan TEJO Lier. Met deze opbrengst kunnen we verder werken aan positief mentaal welbevinden van jongeren en hun omgeving.

De overhandiging van de ‘cheque’ zal doorgaan op donderdag 12 mei om 19.30u in het Hof Van Aragon, Aragonstraat 6 te 2500 Lier.

Davy Van Dyck / Coördinator

03 480 3113 of 0473 26 95 13

www.tejo.be

Oud kerkhof 6 Lier

Begindatum: 
donderdag, 12 mei, 2022
Einddatum: 
donderdag, 12 mei, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK