ORIGINELE ‘DUCK RACE’ VAN ROTARY LIER

Zondag 18 mei organiseert Rotary Lier voor de eerste maal in Lier een grote ‘Duck Race’ voor het goede doel. De opbrengst is immers bestemd voor de vzw. Pinocchio, die zich al jaren inzet voor kinderen en jongeren met brandwonden. Walter Grootaers en het koppel Harry en Olga van het TV-programma ‘The Sky is the Limit’ nemen het peterschap waar en zullen die dag aanwezig zijn.

Vanaf 13 uur start de bonte randanimatie voor kinderen en volwassenen. Om 14 uur gaat de ‘Duck Race’ van start aan de Sint-Jansbrug om een traject van 500 meter af te leggen over de binnen-Nete. 1,5 tot 2 uur later zullen ze de aankomstlijn bereiken aan de Vismarkt. Een badeendje kan voor 5 euro geadopteerd worden bij de Lierse handelaars of de dag zelf tot een half uur voor de start.

De eigenaar van het eendje dat als eerste de aankomstlijn overschrijdt, wordt de trotse bezitter van ene gloednieuwe ‘Opel Adam’ geschonken door Opel Hens uit Lier. Verder is een mooie prijzenrafel voorzien met liefst 50 waardevolle prijzen.

Heel de namiddag staat allerlei animatie op het programma. Na de race volgt nog een optreden van ‘Fair PlaySpecial’ en zorgt een dj voor de sfeer. De ‘Duck Race’ belooft een voltreffer van formaat te worden. Op het moment van publicatie zijn immers reeds 10.000 gele badeendjes de deur uit.

Begindatum: 
zondag, 18 mei, 2014
Einddatum: 
zondag, 18 mei, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK