OPNIEUW HERSTELLINGSWERKEN IN DE KAPUCIJNENVEST

Van maandag 12 (9 uur) tot en met vrijdag 23 april (17 uur) wordt de Kapucijnenvest andermaal afgesloten tussen de uitrit van de ondergrondse parking en de Begijnhofstraat, wegens het uitvoeren van herstellingswerken aan het wegdek. Wie de parking Grote Markt wenst te verlaten, moet richting Mechelsestraat rijden. In de straat geldt een parkeer- en stilstaanverbod. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Kanunnik Davidlaan waar de rijrichting wordt omgedraaid. Ook de rijrichting van het woonerf in de Begijnhofstraat wordt omgedraaid. Vorig jaar werden de kasseien in de Kapucijnenvest nog heraangelegd. Kort nadien deden zich opnieuw problemen met loskomende kasseien voor ter hoogte van de uitzettingsvoegen. De stad weigerde dan ook de voorlopige oplevering. Er volgde een tijdelijke herstelling waarbij de sleuven tijdelijk werden opgevuld met asfalt. De nieuwe herstellingswerken worden uitgevoerd voor rekening van de aannemer.

Tekst: DéBé

Foto: Luc Peeters

Begindatum: 
maandag, 12 april, 2021
Einddatum: 
vrijdag, 23 april, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK

Fout | Lier Belicht

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/includes/common.inc:2800) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function queryReportFeed() on null in google_analytics_referrer_report_data() (regel 357 van /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/sites/all/modules/google_analytics_referrer/google_analytics_referrer_data.inc).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.