OPEN BEDRIJVENDAG VOKA IN DE REGIO

Zondag 6 oktober heeft van 10 tot 17 uur de jaarlijkse open bedrijvendag van Voka plaats. Het thema is ditmaal ‘Duurzaam Ondernemen’. In de provincie Antwerpen gelden vooral Hoogstraten en Sint-Katelijne-Waver en in mindere mate Mechelen en Turnhout als ‘hotspot’. In onze regio zetten met Het Brabanderhof, Qualivino, Hobéco NV en Loxone Benelux, vier bedrijven de deuren open.

Het Brabanderhof, Maaikeneveld 66 in Lier, is een trouwe deelnemer aan de Open Bedrijvendag. Frans De Brabander en Nadine De Hert gingen in de zomer van 1996 van start als pioniers van het paarden melken. In 1999 verscheen de eigen cosmeticalijn ‘Brabanderhof Cosmetics’. Sinds oktober 2017 heeft Het Brabanderhof als familiebedrijf een nieuwe structuur. Myriam De Brabander is verantwoordelijk voor de paardenmelkerij en de groepsbezoeken. Nadine en Frans bekommeren zich om de winkel en de vele cosmeticaproducten. Daartoe behoren verzorgingsproducten op basis van paardenmelk voor een gezonde huid, capsules voor meer kracht en energie, zeep, douchegel, lotion, shampoo, paardenbalsem, body lotion, aftersun e.a.

Qualivino, Antwerpsesteenweg 497 in Lier, is één van de oudste traditionele en onafhankelijke wijnhandels van de provincie Antwerpen. Het verhaal begon in 1953. Na 3 generaties en 65 jaar ervaring werd een uniek gamma aan kwaliteitswijnen samengesteld uit diverse wijnregio’s van Frankrijk en andere wijnlanden. Sinds 25 jaar worden eigen wijnen verbouwd in het zuidwesten van Frankrijk.

Hobéco NV, Sander De Vosstraat 143 in Koningshooikt, biedt totaalprojecten aan voor zwembaden en zwemvijvers, het leggen van opritten en terrassen en het realiseren van houtconstructies. Loxone Benelux, Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C in Nijlen, biedt Smart Home- totaaloplossingen aan voor nieuwbouw, bestaande woningen en gebouwen en werkt met sensoren die zorgen voor echte automatisering van en in de woning. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en heeft sindsdien een exponentiële groei gekend.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zondag, 6 oktober, 2019
Einddatum: 
zondag, 6 oktober, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK