NILS PROOST GESELECTEERD ALS JONGE VLAAMSE TOPCHEF

Einde september ging in Vlaanderen de 6de editie van ‘Jong Keukengeweld’ van start. Het betreft hier een promotiecampgane rond de Vlaamse culinaire beleving, op initiatief van Toerisme Vlaanderen, Horeca Vlaanderen, de provinciale toeristische diensten en diverse steden.

Het is de bedoeling aan te tonen dat de Vlaamse gastronomie hip en innovatief is en tal van getalenteerde jonge topchefs telt. Eén van de 60 geselecteerde topchefs is Nils Proost van restaurant ‘Petit Cuistot’ uit de Antwerpsestraat 146.  Drie maanden voor hij zijn eindexamen aan de hogeschool zou afleggen, kreeg hij het kookvirus te pakken. Vier jaar later heeft hij zijn eigen restaurant. Nils Proost kookt evenwichtig, licht en puur en zorgt voor een mooie smaakbalans. De promotiecampagne gaat tot 15 november van start met een actie voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Zij kunnen zich aan interessante voorwaarden gastronomisch laten verwennen bij de jonge culinaire talenten.

Begindatum: 
maandag, 6 oktober, 2014
Einddatum: 
maandag, 6 oktober, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK