NIEUWE WINKELSITE LANGS DE ANTWERPSESTEENWEG

Op de site van de voormalige garage Anthonis langs de Antwerpsesteenweg zijn de voorbereidende werkzaamheden gestart voor de realisatie van een nieuw winkelcentrum. Tegen september 2018 moet de site omgevormd zijn tot een modern winkelgebied met 4 handelsvestigingen. Met het nieuwe winkelconcept YGO, sportwinkelketen Decathlon en keukens de Abdij, zijn 3 van de 4 handelszaken reeds bekend. Het project zorgt voor meer dan 50 nieuwe jobs in de regio.

Eigenaar van de site is de ondernemersfamilie Govaerts, die eigenaar is van o.m. meubelzaak GOVA. De man achter de nieuwe winkelsite is de Lierse ondernemer Yves Govaerts. De voorbije maanden werden de nodige vergunningen afgeleverd. Bij het uittekenen van de plannen werd veel aandacht besteed aan ene optimale mobiliteitsafwikkeling, om de impact op de buurt te beperken. Zo worden voor de site ruim 300 parkeerplaatsen voorzien.Met een opvallende okergele gevel zal YGO het nieuwe winkelwoonconcept ‘Kiezen-Kopen-Meenemen’ promoten. Verspreid over meer dan 12.000 vierkante meter en 3 verdiepingen, te bereiken via liften en roltrappen, kunnen bij YGO hedendaagse meubels en accessoires bekomen worden.

De klanten kunnen hun aankopen meteen meenemen of thuis laten bezorgen (in pakket of thuis gemonteerd). Zodoende worden wekenlange levertijden voorkomen. Voor de nabije toekomst zoekt YGO winkelpersoneel en leidinggevenden. Kandidaten kunnen zich melden via jobs@ygo.be. De Franse sportwinkelketen Decathlon voorziet een winkeloppervlakte van 2.500 vierkante meter op palen, met onderaan een overdekte parking. Na Mechelen, Merksem, Schelle en Olen, wordt dit de vijfde vestiging in de provincie Antwerpen. Decathlon zoekt 25 nieuwe medewerkers uit de omgeving. Cordeel uit Hoeselt is de hoofdaannemer. Na de grondwerken en de funderingswerken, wordt begin 2018 gestart met de montage van de constructie.

Tekst: DéBé

Foto: Reputation 

Begindatum: 
vrijdag, 17 november, 2017
Einddatum: 
zondag, 30 september, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK