NIEUWE TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN VOORGESTELD

In de omgeving van het Moevement warden enkele nieuwe teambuildingsactiviteiten bedacht door ‘Ontpopt’ voorgesteld. Nadat eerder de Stand Up Paddle en de City Soccer warden geïntroduceerd, volgen nu de Bubble Soccer, de Arrow Tag en de Giant pool.

Bij de Bubble Soccer kruipen de spelers in een grote opblaasbal voor een partijtje voetbal. De spelregels komen grotendeels overeen met het traditionele voetbalspel, al mag de tegenstrever hier ook omver geduwd worden. Een wedstrijd duurt 1 uur en wordt gespeeld door 6 tot 16 deelnemers.

Arrow Tag houdt het midden tussen boogschieten en paintball, maar zonder verf. Er wordt gebruik gemaakt van speciale veiligheidspijlen waarvan de punt vervangen is door rubber. In overleg word binnen het team een strategie bepaald, om de tegenstrever uit het veld te schieten. Een partij duurt 1,30 uur en wordt gespeeld door 8 tot 32 deelnemers.

Giant Pool is een combinatie van voetbal en poolbiljart. Op een buitenmaatse pooltafel wordt biljart gespeeld met de voeten. 2 tot 20 deelnemers beleven gedurende 1 uur speelvreugde. De prijs bedraagt telkens 20 euro per person. Reserveren dient 1 week vooraf te gebeuren.

Het aanbod wordt verder uitgebeid met het stadsspel ‘Ontpop in the City’, ‘Dinner Games’ en ‘Virtual Reality’. Met deze nieuwe activiteitenreeks wil Benny Boydens van ‘Ontpopt’ inspelen op de hedendaagse trend van teambuildingsarrangementen op maat, waarbij het plezier op de eerste plaats komt. De opdrachten staan los van de dagelijkse werksituatie en laten de deelnmers toe om een nieuwe rol op te nemen. Teambuilding is een belangrijke factor voor het creëren van een positieve werksfeer.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
dinsdag, 18 april, 2017
Einddatum: 
dinsdag, 18 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK