NIEUWE POLITIETHRILLER VAN LUDO GELUYKENS

In de vernieuwde bibliotheek van Ranst werd het jongste boek van auteur Ludo Geluykens voorgesteld. ‘Wraak in de familie’ is zijn 8ste politiethriller. Het manuscript van boek 9 is al klaar en de ideeën van nummer 10 kregen ook al vorm.

Volgens de schrijver vormden twee uitgangspunten de basis voor zijn ‘Wraak in de familie’. Enerzijds het verhaal van postbode Mark Van Beeumen en zijn vele jongere vriendin Brigitte De Ridder, die vermoord werd teruggevonden. Anderzijds de moord op een opa. Voor alle duidelijkheid benadrukte de auteur dat het niet gaat om zijn familie. De moraal van het verhaal: het grote leeftijdsverschil bij koppels loopt vaak fataal af.

Schepen Hilde Goris feliciteerde Ludo Geluykens met zijn jongste publicatie. Het boek bevat volgens haar tal van herkenbare passages en plaatsen. De schrijver beschreef ze als een gedreven, actieve persoon, die blijkbaar over een onuitputtelijke inspiratie beschikt. Bovendien vertoont hij opvallende vergelijkingspunten met stripfiguur ‘Kiekeboe’. In Ranst behoren zijn boeken tot de vijf meest ontleende werken. Een hoofdrol is andermaal weggelegd voor commissaris Bruno Somers en hoofdinspecteur Paul de Winter.

Ludo Geluykens organiseert een Somers & De Winter-wandeling van zo’n 2 uur langs de belangrijkste locaties van zijn politiethrillers in Lier. Voor groepen van maximum 25 personen bedraagt het groepstarief 50 euro. Elke tweede zondag van mei, juni, juli, augustus en september, start om 14 uur een wandeling voor individuele belangstellenden van minimum 5 tot maximum 25 personen. Zij betalen 4 euro per persoon.

Het boek ‘Wraak in de familie’ kost 19,90 euro en kan bekomen worden bij de schrijver in Ranst (ludogeluykens@skynet.be of 0478-45 01 50) en in de Standaard Boekhandel.

Begindatum: 
donderdag, 9 maart, 2017
Einddatum: 
donderdag, 9 maart, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK