NIEUWE CD VAN PINO BARESI

Bij Désiré de Lille in Antwerpen heeft de Liers-Italiaanse charmezanger Pino Baresi in een onvervalste Italiaanse sfeer en te midden van de wafels en de smoutebollen zijn jongste cd ‘Nostalgia’ voorgesteld. De cd kwam er op vraag van zijn vele fans die ook buiten de optredens van zijn onsterfelijke Italiaanse liedjes willen genieten.

De zangcarrière van Pino Baresi – artiestennaam van Giuseppe Chimienti – nam een aanvang in 19901 toen hij de finale van de VTM Soundmix-show haalde. 5 jaar later won hij het ‘Festival van het Italiaanse lied’. Ondertussen staat hij met succes al 27 jaar op de planken. ‘Nostalgia’ is zijn 3de full-cd. Hij heeft ook 3 cd’s met singles op zijn actief. Voor zijn jongste cd werden bekende songs in een nieuw kleedje gestoken door Paul Vermeulen, bekend als componist van succesvolle TV-series zoals Familie, Zone Stad, Spoed en van verschillende artiesten.

Op de cd zingt Pino samen met Laura Omloop het nummer ‘I belong to you’. Hij kent de zangeres al vele jaren. Een zus van Laura zat nog bij zijn dochter in de klas. Toen ze nauwelijks 7 jaar was hoorde hij haar op een feestje de liedjes ‘Ben’ en ‘De Roos’ zingen en was hij onder de indruk van haar talent. In 2008 trad hij samen met Laura op in cultuurcentrum De Mol in Lier. Ook met zijn dochter Tiriana zingt Pino op de cd twee duetten: ‘Vivo per lei’ en ‘Felicita’. Ze studeert momenteel forensische wetenschappen, heeft een heel mooie stem, maar verschijnt niet zo graag op het podium.

Zaterdag 15 en zondag 16 april treedt Pino op tijdens de paasshow ‘La Merveille Revue’ in het ‘Witte Paard’ te Blankenberge en dit samen met o.m. Sandrine, Kid Coco en topless danseressen. In mei gaat hij in Verona (Italië) een trouwfeest opluisteren en tijdens de vakantiemaanden prijkt hij andermaal op de affiche van de populaire Lierse wijkkermissen. 

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
donderdag, 30 maart, 2017
Einddatum: 
zondag, 16 april, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK