NIEUW BOEK ‘LIER EN PALLIETERLAND’

Nu vrijdag 12 mei verschijnt bij Davidsfonds Uitgeverij – WPG uitgevers België het boek ‘Lier en Pallieterland’. Bekende inwoners uit Lier en omgeving gidsen de lezer via de pen van Filip Spoelders doorheen het bruisende Lier en langs nog ongerepte pareltjes in de omgeving.

Bekende Lierenaars zoals Jan Ceulemans, Roland Liboton, Ann  Pira en Wouter Torfs leiden de lezer rond in Lier, de bruisende stad van levensgenieters en hebben uiteraard aandacht voor o.m. de Grote Markt, het begijnhof, de Zimmertoren, de Sint-Gummaruskerk en de stadsvesten. Via de Netedijken en de fietsroutes wordt ook een bezoek gebracht aan Boechout, samen met Filip Peeters en Cathèrine Vandoorne, aan Duffel, met Jan en Kris De Smet, aan Berlaar met Steven Bes, aan Nijlen met Elvis Peeters en aan Emblem.

Samen met culinaire ontdekkingen, muzikale hoogstandjes en toeristische parels komen de historiek en de natuurpracht van Gestel, het diamantverleden van Nijlen, de parkdomeinen van Boechout en het opgewaardeerde Fort van Duffel aan bod. Onderweg kan de lezer wegdromen aan de oevers van de Grote en de Kleine Nete. 8 uitgestippelde wandelroutes en 1 fietsroute vormen de handleiding voor een ontspannend dagje uit. Auteur Filip Spoelders is regiojournalist bij Het Laatste Nieuws voor Antwerpen en de Zuidrand. Het boek telt 168 bladzijden en kost 17,50 euro.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
maandag, 8 mei, 2017
Einddatum: 
maandag, 8 mei, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK