MIDZOMERNACHTRUN VOOR ONCOLOGISCH CENTRUM

Zaterdagavond  23  juni van 19 tot 22 u organiseert een groep vrijwilligers  in samenwerking met de Sportraad en de Sportdienst  van de stad voor de zesde keer  de Midzomernachtrun  in en rond de atletiekpiste van het Netestadion aan  de Aarschotsesteenweg. De  integrale opbrengst van deze ludieke aflossingsloop wordt  opnieuw geschonken aan  het Oncologisch Centrum van het H.Hartziekenhuis. 

Aan de Midzomernachtrun kunnen maximaal 50 ploegen van 4 lopers deelnemen. Elk team moet trachten  zoveel mogelijk rondjes van 1,1 km af te leggen . Elke ploeg   vult zelf de registratie van het aantal afgelegde rondes   in  op een daartoe voorbehouden bord. De   organisatoren rekenen daarbij   op ieders  fair-play. Tijdens het lopen van de ludieke rondes zijn er extra toeren te verdienen.Daartoe moet elke deelnemer  één ronde van het parcours met de step afleggen.Fans en supporters zijn uiteraard erg welkom. Zij kunnen genieten van het spektakel met een hapje of drankje.

De inschrijvingsprijs  per team bedraagt 40 euro . Inschrijven kan via http://midzomernachtrun.uitinlier.be.

Stien  Van Beirendonck fungeert die avond als omroepster. De Midzomernachtrun wordt gesponsord door Vedette Sport, Nutricia, Avène en dienstenthuis. De opbrengst gaat naar het Oncologisch Centrum van het H.-Hartziekenhuis om het comfort van de patiënten te verhogen, b.v. door  de aankoop van mutsen .

Vorig jaar namen 42 ploegen deel wat de organisatie  toeliet  een cheque van 2.800 euro  te overhandigen aan  het Oncologisch team.

Tekst: LR

Foto: RM
Begindatum: 
zaterdag, 23 juni, 2018
Einddatum: 
zaterdag, 23 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK