MATIGE BELANGSTELLING VOOR HORECABEURS

Op initiatief van de lokale afdeling van Horeca Vlaanderen had in De Mol een eerste horecabeurs voor professionals uit de sector plaats. Zo’n 25 standhouders uit Lier en omgeving boden hun diensten en producten aan. De beurs die niet bestemd was voor het grote publiek, kende eerder een matige belangstelling.

De standhouders presenteerden een rijke waaier van diensten en producten op het vlak van o.m. voeding (kazen, groenten, specifieke gerechten), dranken (wijnen, bieren, koffie), meubilair, verpakking, benodigdheden en administratieve diensten. Aan de infostand van Horeca Vlaanderen verzorgden CEO Matthias De Caluwé en plaatselijke verantwoordelijke Kim Truyens van restaurant ‘De Poorten’ de promotie. Ook al is de horecasector prominent aanwezig in Lier, dan bleef de belangstelling van caféhouders, restaurantuitbaters, frituristen en aanverwanten beneden de verwachtingen. De beurs biedt nochtans een uitgelezen forum om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Tekst: DéBé

Foto's: Luc Peeters & RM

Begindatum: 
dinsdag, 2 april, 2019
Einddatum: 
dinsdag, 2 april, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK