MASSALE BELANGSTELLING VOOR HOOIKTSE JAARMARKT

De jaarmarkt in Koningshooikt mocht zich andermaal in een massale belangstelling verheugen. De talrijke bezoekers kuierden ontspannend langs de vele kraampjes van de plaatselijke verenigingen, marktkramers en standwerkers en langs de mega rommelmarkt.

Het kloppend hart situeerde zich in  de Dorpstraat, de Bernard Van Hoolstraat, de Schoolstraat, het Koningsplein en een deel van de Liersebaan. Aan eet- en drankgelegenheden was er geen gebrek. Randanimatie was overvloedig voorzien door de inrichtende dorpsraad. Samen met de Zingende Schoenmaker uit Berlaar zorgde het Duo Senseetion voor de nodige ontspanning op het centrale podium aan het Koningsplein. De ‘Fanfare Fatal ‘wrong zich met knettergekke muziek doorheen de massa en de muzikanten van de Hooiktse fanfares de Eendracht en de Vrije Burgers gaven het beste van zichzelf aan dienstencentrum de Waaier, waar de deuren gastvrij open stonden.

Dit was eveneens het geval voor de acteurs en de actrices van de toneelvereniging ‘Hooikt Op de Planken’. Demonstraties werden nog gegeven door Dansstudio Scratch, terwijl Ruth Mc Kenny optrad aan café Flora. Op het afgesproken uur troepten de kinderen samen voor het balkon van het gemeentehuis voor de traditionele snoepjesworp. In het gemeentehuis zelf ging ruime belangstelling uit naar de mooie tentoonstelling over 23 jaar voorbeeldige werking van de vzw. Vatra Hooikt. Samen met de jaarmarkt kon een bezoek gebracht worden aan de kermis op de Laag.

Begindatum: 
zondag, 21 juni, 2015
Einddatum: 
zondag, 21 juni, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK