LYRA LIERSE – KVC HOUTVENNE 2-0

Lyra Lierse heeft thuis een verdiende overwinning behaald tegen KVC Houtvenne. De eerste helft verliep gelijk opgaand, zodat de rust bereikt werd bij een logische 0-0 stand. Rond het half uur werd de wedstrijd meerdere minuten stilgelegd, toen scheidsrechter Mohammed Wahhabi een kwetsuur opliep en moest vervangen worden door eerste assistent-scheidsrechter Toon Valgaeren. Vanaf dat moment verliepen de acties van de thuisploeg veel vlotter. Op de 61ste minuut wist Mathias Nys de score te openen. Met nog 2 minuten te spelen werd de voorsprong op aangeven van de ingevallen Quinten Van Goylen door Gaëtan Lambreghts verdubbeld.