LRV HEIDERUITERS HULDIGT PRACHTIG NIEUW CLUBHUIS IN

In aanwezigheid van burgemeester Frank Boogaerts, talrijke leden en sympathisanten, werd het nieuwe clubhuis van LRV de Heideruiters Koninsghooikt plechtig ingehuldigd. Namens het bestuur en de leden bedankte Kristel Goovaerts voorzitter Annelies Claes en haar echtgenoot Gerd De Boeck voor hun grote inzet en belangrijke sponsoring. Zij ontvingen een waardebon om een citytrip naar keuze te maken.

Het vroegere clublokaal werd geteisterd door kortsluitingsproblemen, lekken in de veranda en torenhoge rekeningen voor de verwarming. Na het opstellen van een ontwerp en tal van werfvergaderingen, werd een pareltje van een clubhuis gerealiseerd. Het nieuwe clublokaal telt 56 zitplaatsen, een geïnstalleerde toog, een volledig ingerichte keuken, ene koelruimte, een biljart en een kikkertafel, een overdekt terras en een grote tuin. Ter plaatse is ruime parkeergelegenheid voorzien. Het nieuwe clubhuis is gelegen aan de Mechelbaan 144 in Koningshooikt en kan verhuurd worden voor feestjes. Meer info is te bekomen via www.lrvkoningshooikt.be.

LRV de Heideruiters Koningshooikt is een bloeiende vereniging, die een ponyclub en een paardenclub omvat. De ponyclub ging van start in 1982 en is bedoeld voor jongeren van 6 tot 16 jaar met een pony. Naast de wekelijkse ponytrainingen – de zaterdag van 16 tot 17.30 uur -,  werden al meerdere titels behaald in nationale en provinciale wedstrijden en wordt elk jaar een ponykamp georganiseerd. De paarden club is bestemd voor paardenliefhebbers vanaf 12 jaar. Hier worden wekelijks trainingen dressuur gegeven de donderdag om 20 uur. Trainingen springen staan op het programma de maandag om 19 uur (tijdens de winterperiode) en de dinsdag om 19 uur (tijdens de zomerperiode). Naast deze trainingen worden lessen gegeven en wordt deelgenomen aan zomertornooien en eventingwedstrijden, dressuur- en springwedstrijden.

Het belangrijkste doel is de leden op een aangename manier in clubverband hun hobby te laten beoefenen. Voor een vlotte gang van zaken zorgt de bestuursploeg die is samengesteld uit Annelies Claes (voorzitter), Chris Hemeleers (ondervoorzitter en schatbewaarder), Josi De Bast, Peter De Saeger, Kristel Goovaerts, Tess Dewerie en Marleen Moeyersons. Tijdens de maanden maart-april wordt een vlaaienslag en een wijnverkoop gehouden. Op 14 en 15 mei wordt een oefenjumping gecombineerd met een barbecue en op 26 juni volgt een uitgebreide brunch.

Begindatum: 
zaterdag, 13 februari, 2016
Einddatum: 
zaterdag, 13 februari, 2016

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK