LIVE CONCERT ELKE TAELMAN IN ELZENHOF

Vrijdag 8 november heeft in het Elzenhof aan de Grote Markt 42 een schlageravond met Elke Taelman plaats. Van 19 tot 23 uur kunnen de muziekliefhebbers voor 50 euro per persoon genieten van een drie-gangen-menu en all in drinks.

Als voorgerecht worden garnaalkroketjes met een fris slaatje geserveerd. Nadien volgen een varkenshaasje (hoofdgerecht) en een dame blanche (dessert).

Reserveren kan via www.elzenhoflier.be, 03-480 09 97 (Elzenhof) of 0478-69 01 56 (Kim Terhens).

Elke Taelman werd op 4 decemnber 1986 te Lier geboren. Ze is een sportieve dame die houdt van tennis, dans, paardrijden en volleybal. Ze is actief bij Volleybalclub Smash Lier, waar ze ook training geeft.

Nadat ze deelnam aan fotoshoots en missverkiezingen, nam ze in 2008 met succes deel aan de talentenjacht van VT4.

In 2011 behaalde ze de eerste plaats bij de 3de editie van het Vlaams kampioenschap karaoke. In juni 2012 won ze de categorie Vlaamse meezingers van de talentenwedstrijd ‘De Muziekklas’ van Radio 2.

Nauwelijks één maand later verscheen haar eerste single ‘Dat hemels gevoel’, dat acht weken lang in de Vlaamse Top 10 stond. In november 2012 volgde een tweede single ‘Jij bent zo anders’ en in mei van dit jaar de derde single ‘Wanneer ik in zijn ogen keek’.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK