Lispersteenweg afgesloten op maandag 22 november – aansluitend éénrichtingsverkeer t/m donderdag 23 december (i.p.v. 29 november)

  • Verkeersmaatregelen op maandag 22 november:
    Voor het plaatsen van een bouwkraan aan Lispersteenweg 104 wordt de straat op maandag 22 november (9 - 15 uur) afgesloten. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk, doodlopend aan de werken. Er wordt een omleiding in beide richtingen voorzien via R16, Antwerpsesteenweg, Eeuwfeestlaan en Guldensporenlaan. Fietsers en voetgangers kunnen door.
  • Verkeersmaatregelen van maandag 22 november t/m donderdag 23 december:
    Van zodra de kraan is opgesteld wordt min. t/m donderdag 23 december éénrichtingsverkeer, uitgezonderd voor fietsers, ingevoerd tussen Guldensporenlaan en Hof van Beieren. Verkeer richting R16 is toegelaten. Komende vanuit richting Boechout blijft de omleiding gelden.
  • Verkeersmaatregelen op donderdag 23 december (9-15 uur):
    Voor de afbraak van de kraan wordt de Lispersteenweg afgesloten op donderdag 23 december tussen 9 en 15 uur de straat worden afgesloten. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk, doodlopend aan de werken. Omleiding wordt in beide richtingen voorzien via R16, Antwerpsesteenweg, Eeuwfeestlaan en Guldensporenlaan. Fietsers en voetgangers hebben doorgang.

Info

Meer verkeersberichten op www.lier.be/verkeersberichten 

info@lier.be

tel. 03 8000 300

Begindatum: 
maandag, 22 november, 2021
Einddatum: 
donderdag, 23 december, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK