LIERSE VEDETTEN BOVEN OP DONKSE FEESTAVOND

Na de sportieve emoties die de Donkkoers meebracht, stond ’s avonds een onvervalste Lierse showavond op het programma van de Donkfeesten. Met Pino, Elke Taelman, de Casablanca Carambol Company en dj Wout, konden de organisatoren zich geen mooiere affiche voorstellen. De sfeer was dan ook te snijden in de grote feesttent.

Met zijn typische, warme stem bracht Pino Baresi sfeervolle Italiaanse nummers en bekende covers. Sinds het begin van de jaren ’90, toen hij schitterde in de finale van de soundmix-show in Vlaanderen en Nederland, ging het crescendo met zijn carrière. Elke Taelman werd enthousiast ondersteund door tal van fans. Nadat ze eerder deelnam aan fotoshoots en missverkiezingen, volgde in 2008 de grote doorbraak.

Ze zong live op TV, won het kampioenschap van Vlaanderen karaoke evenals de muziekklas van Radio 2. Ze werd zelfs uitgenodigd om op te treden tijdens het schlagerfestival in de Ethias-arena te Hasselt. ‘Dat hemels gevoel’ werd haar eerste succesvolle single. Nadien volgden o.m. ‘Duizend Nachten, Duizend Dromen’ en als nieuwste aanwinst ‘ik zie de zon’. De acrobatische muzikanten van de Casablanca Carambol Company toonden al eerder hun kunnen in Lier en omgeving, waarna dj Wout achter de draaitafel en het mengpaneel voor een passende afsluiter zorgde.

Begindatum: 
vrijdag, 15 augustus, 2014
Einddatum: 
zondag, 17 augustus, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK