LIERSE KEMPENZONEN SPEELT MET PROFS IN EERSTE AMATEUR

Lierse Kempenzonen , erfgenaam van het failliete Lierse  start in de eerste amateurklasse met een volledige profkern . Doelstelling :  snel de promotie afdwingen naar de Pro League .
 
Nieuwe eigenaar Luc Van Thillo , geassisteerd door vader en zoon Van Lommel  , eigenaars  van KFC Oosterzonen,  gaf tekst en uitleg  over de krachtlijnen  van   het nieuwe  beleid. 
 
De kernwaarden  voor het nieuwe Lierse laten zich samenvatten in  Kempische nuchterheid, nadruk op de jeugd , lokale verankering  en het plezier terugbrengen.
 
Naast een beperkt bestuur zal er gewerkt worden met een adviesorgaan, waarin alle geledingen van de nieuwe club vertegenwoordigd  zijn : medewerkers , businesspartners en supporters.
 
“We gaan onze tijd nemen maar stap voor stap  zonder onszelf druk op te  leggen willen we terug naar eerste klasse waar  we als  erfgenaam van de gewezen traditieclub thuishoren  “ vertelt  de nieuwe eigenaar.
 

Van Thillo bevestigde  eveneens  de   hand  te reiken aan de initiatiefnemers van Lierse voor Altijd  voor gesprekken om samen te werken.  “We konden niet vroeger communiceren omdat de deal rond het stadion  in stilte diende te worden afgerond”.

 
Tekst: LR
Foto's: RM
Begindatum: 
woensdag, 6 juni, 2018
Einddatum: 
woensdag, 6 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK