LIERSE K - WAASLAND BEVEREN 2 – 1

Voor alweer dichtbevolkte coulissen heeft Lierse K de misstap van Lommel rechtgezet. Van bij de aftrap hield de thuisploeg er een hoog tempo op na. Achtereenvolgens Laes, Van Acker (kopbal), Limbombe en Yagan (lob), waren dicht bij de openingstreffer. Kort voor de rust werd het nog even warm toen Efford alleen voor De Smet verscheen, maar de Lierse goalie pakte uit met een ultieme reflex. Op de 53’ werden de bezoekers tot 10 man herleid, toen Schryvers zijn tweede gele kaart incasseerde. Precies 10 minuten later wist Van Acker de thuisploeg dan toch op voorsprong te schieten, na voorbereidend werk van Abdallah en Maes. Alweer 5 minuten later werd het 2 – O, toen Maes de strafschop – toegekend voor een fout op Abdallah – feilloos omzette. Met nog 9 minuten te spelen werd het nog even spannend, toen de bezoekers tot 2-1 terugkwamen. Volgens de wedstrijdbeelden werd het doelpunt van Edmundsson wel vanuit buitenspelpositie gescoord. Lierse K begint ondertussen een aardige thuisreputatie op te bouwen.