LIERSE K – RWDM 4 – 1

Het Lisp herleeft. Goed gevulde tribunes en een eerste helft die tot het beste behoort van wat dit seizoen reeds getoond werd. Enig minpunt: het gedrag van de bezoekende supporters die voor vernieling in en amok rond het stadion zorgden. De opdracht vooraf was niet zonder belang. Een overwinning betekende aansluiting bij de top, een nederlaag de grijze middenmoot. De thuisploeg ging vol overtuiging van start en lukte op de 21ste minuut het openingsdoelpunt via Abdallah op aangeven van Limbombe. Amper 4 minuten later waren de rollen omgekeerd en zette Abdallah maatje Limbombe op weg naar de 2-0. En nog was de honger niet gestild. Op de 39ste minuut scoorde Laes vanuit een scherpe hoek  de nummer 3, nadat hij de bal hoog in de touwen schoot. Na de rust werd het gaspedaal niet langer ingedrukt, maar toch zorgde Schuermans met het hoofd voor de kroon op het werk. Met nog 25 minuten voor de boeg wist Rommens de eer voor de bezoekers te redden.