LIERSE K – RC MECHELEN 5 – 1

Lierse K heeft een logische en afgetekende overwinning behaald in het bekerduel tegen de buren van RC Mechelen. De bezoekers hielden het grootste deel van de eerste helft goed stand, maar moesten zich op de 39ste minuut toch gewonnen geven. Een hoekschop van De Schryver werd eerst nog gepareerd, maar in de rebound knalde Raemaekers snoeihard binnen. Net na de rust verdubbelde Walbrecq op de 46ste minuut de score. Via een geplaatste kopbal van Weuts kwam RC Mechelen op de 56ste minuut tot 2-1 terug. Daarna ging het Lierse doelpuntenfestival gestaag verder. Na hands in de rechthoek schoot Van Acker op de 69ste minuut de strafschop probleemloos binnen. Nadat met Tarfi, Rocha en Gillekens enkele vaste waarden werden ingebracht, liep geel-zwart verder uit via Vekemans en uiteindelijk Tarfi. In de volgende ronde van de beker komt Lierse K nu de pot met de eerste klassers.