LIERSE – VISE 1-2

Derde speeldag in 1ste amateurklasse. Derde nederlaag voor Lierse Kempenzonen, een negatief doelpuntensaldo van 2 voor en 5 tegen, 0 punten en een plaats onderaan de rangschikking. De verwachtingen waren voor aanvang van de competitie wel heel anders gesteld.

Met Thomas Wils en Hannes Smolders opnieuw in de ploeg en Ibrahim Kargbo en Jonathan Kindermans van bij de aftrap in de basis, creëerde de thuisploeg tijdens de eerste helft een flink aantal kansen. Het was evenwel wachten tot de 24ste minuut vooraleer Kindermans met een magistraal schot vanop 30 meter de score kon openen (1-0). Het was de hoop dat dit doelpunt bevrijdend zou werken, doch kort voor de rust volgde een  koude douche. Voor de bezoekers kon Debefve haast ongehinderd met het hoofd een voorzet van Said succesvol verlengen (1-1). Tijdens de tweede helft toonde geel-zwart alweer een gebrek aan efficiëntie. Met nog ruim 10 minuten te spelen voltrok precies Kasmi het (dood)vonnis voor de thuisploeg. Op de banken nam het ongenoegen toe en was vooral trainer Rocky Peeters het mikpunt van de ontevredenheid.