LIERSE – PATRO EISDEN 3 – 2

Met een 3-2 overwinning tegen een stug Patro Eisden heeft Lierse de lange oefencampagne afgesloten. Het was een veeleer matige partij met weinig opwindende momenten. Tijdens de eerste helft viel er nauwelijks een opvallende fase voor doel te noteren. Op de 27ste minuut bediende een bedrijvige Walbrecq De Schryver, maar diens kopstoot ging naast. Na de pauze was er meer animo op het veld. Op de 49ste minuut centerde Walbrecq naar Rocha, wiens poging op de doellijn met de hand werd gestopt door een bezoekende verdediger. De logische strafschop werd probleemloos omgezet door kapitein Van Acker (1-0). De vreugde in het thuiskamp was van korte duur, want nog geen 4 minuten later hingen de bordjes via Ferber weer gelijk (1-1). De partij verliep nu meer evenwichtig, tot en opportunistische Rocha op de 72ste minuut voor een tweede geel-zwart doelpunt zorgde (2-1). Op de 82ste minuut werd het zelfs 3-1 wanneer de ingevallen Libert alweer een actie van Walbrecq met succes afrondde. Na duidelijke buitenspelpositie werd de einduitslag op de 84ste minuut vastgelegd door Banoma. Komend weekend start de competitie voor Lierse met een verplaatsing naar Genk.