LIERS CULTUURCENTRUM GAAT VAN START

Het Liers Cultuurcentrum is klaar voor een nieuw seizoen. De verkoop van de eerste lading voorstellingen gaat van start op 10 september om 13 uur. De als gevolg van corona geldende veiligheidsmaatregelen zullen strikt gerespecteerd worden.

Zaterdag 26 september wordt om 20.15 uur de plaat ‘Vuil Water’ voorgesteld. Bekende Lierse muzikanten coveren elkaars nummers. Ruben Block doet Sylver, DJ Wout meets F.O.D., Walter Grootaers en Wim Punk werden samen gesignaleerd in de opnameruimte van ‘The Dungeon’. De nieuwe plaat wordt voorgesteld door Jan Delvaux en Jimmy Dewit van Belpop Bonanza. De plaat of de cd kan nu al besteld worden via de webshop van ‘The Dungeon’. De avond zelf is een verkoopstand voorzien. De voorstelling wordt omkaderd door een live talkshow met praatgasten die een belangrijke rol speelden in de Lierse muziekgeschiedenis van de jaren ’60 tot nu. Jan Delvaux voert de gesprekken. Jimmy Dewit zorgt voor de muziek. Tussendoor wordt ook de ultieme Lierse Top Tien bekend gemaakt. Wie het wenst kan zijn/haar stem nog uitbrengen tot dinsdag 22 september via https://belpop.uitinlier.be/nummers-belpop. De inkom bedraagt 10 euro en 9 euro voor de uitpas en 2 euro voor het kansentarief. Over de muziekgeschiedenis van Lier brengt het duo nog een avondvullende theatershow op 3 en 4 juni 2021. 

Zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 september kan telkens van 11 tot 18 uur in het Vleeshuis de tentoonstelling ‘A Real Exhibition’ worden  bezocht. Stan Auwers, Jore Dierckx, Els Dillen, Lies Van Damme, Yorick Van de Walle, Clara Verbeke en Lieselotte Vloeberghs, zijn 7 jonge kunstenaars die tijdens  de lockdown samen in een huis woonden en livestream huisexpo’s organiseerden. Hun werk is nu te zien in het Vleeshuis. De inkom bedraagt 2 euro. Dinsdag 29 september kan om 20.15 uur in cultuurcentrum De Mol genoten worden van een wereldkeukenmaaltijd en van de film ‘System Crash’. Voor meer info, zie www.cultuurcentrumlier.be.

Tekst: DéBé

Foto: CC De Mol

Begindatum: 
donderdag, 10 september, 2020
Einddatum: 
dinsdag, 29 september, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK