LIERS CULTUURCENTRUM GAAT VAN START

Zaterdag 5 en zondag 6 oktober gaat het nieuwe seizoen van cultuurcentrum De Mol van start. Zaterdag 5 oktober wordt om 20.15 uur in het cultuurcentrum opgetreden door ‘The Rubettes’, de Britse band met de witte petjes. Na hun optreden wordt de openingsavond afgesloten door Rudi De Groof van ‘Discobar Doodskist’. Tijdens de jaren ’70 en ’80 was hij een vertrouwde figuur in het Lierse uitgaansleven.

Zondag 6 oktober gaat om 15 uur ‘Snooze’ (8+) van ‘Warmoes’ in première. ‘Warmoes’ dat werd opgericht door Saartje Hendrickx, die gedurende vele jaren les gaf aan de afdeling Woord van de SAMWD, en haar partner Christophe Kesselaers, is het huisgezelschap van het Liers Cultuurcentrum. ‘Snooze’ is een speelse voorstelling over kattenkwaad voor het slapengaan van Leo (11) en zijn zus Fien.

Bij de start van het seizoen waren al 18.500 tickets verkocht. Het streefdoel blijft 21.000 tickets. Voor meerdere voorstellingen mag het bordje ‘uitverkocht’ opgehangen worden. Dit is het geval voor o.m. Bart Cannaerts, Kommil Foo, Bart Van Loo, Lieven Scheire en Stef Kamil Carlens. Kaarten blijven nog beschikbaar voor o.m. Axelle Red, Luka Bloom en ‘Belpop Bonanza 2500’, waarbij Belpopexperts Jan Delvaux en Jimmy Dewit de muzikale geschiedenis van Lier uit de doeken doen.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
donderdag, 3 oktober, 2019
Einddatum: 
zondag, 6 oktober, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK