LIER WARMT ZICH OP VOOR NOVEMBERFOOR

Van donderdag 31 oktober tot en met dinsdag 19 november staan liefst 63 instellingen van de novemberfoor opgesteld op de Grote Markt, het Zimmerplein en de parking van de Gasthuisvest. De molens, lunaparken, schiet-, vis-, spel- en eetkramen bieden een ruime verscheidenheid aan en zullen ongetwijfeld opnieuw duizenden kermisgangers naar het stadscentrum lokken.

De blikvanger vormt ditmaal de ‘Big Roller Coaster’, met zijn 51 bij 17 meter de grootste attractie die ooit op de Lierse foor te bewonderen viel. Het opstellen neemt heel wat tijd in beslag en zal aan de Gasthuisvest reeds op zondag 27 oktober van start gaan.

Maandag 28 oktober volgen dan de andere instellingen op de parking van de Gasthuisvest, het Zimmerplein – waar de terrassen opgeruimd worden – en de Grote Markt.

Donderdag 31 oktober gaat de foor om 16 uur officieel van start.

Dezelfde avond wordt om 20.30 uur op de plaats van het voormalige zwembad aan de Netelaan een feestelijk vuurwerk afgestoken, dat wordt aangeboden door de foornijveraars.

Woensdag 6 en 13 november staat vanaf 14 uur een familiedag op het programma, met het optreden van een ballonnenclown en het uitdelen van ballen vanuit een paardenkoets.

Maandag 11 november (wapenstilstand) is een feestdag, zodat de attracties zoals op zaterdag, zondag en woensdag reeds opengaan om 14 uur.

 Zondag 17 november worden weer duizenden beertjes uitgeworpen. Dit gebeurt om 18 uur aan de Gasthuisvest, om18.30 uur op het Zimmerplein en om 19 uur op de Grote Markt.

Begindatum: 
donderdag, 31 oktober, 2013
Einddatum: 
dinsdag, 19 november, 2013

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK