LIER JAZZ-FESTIVAL BREIDT UIT

Het  9e Lier Jazz Festival  zal volgende jaar op 1 mei voor het eerst overdag én ’s avonds plaatsvinden . Het programma zal  die feestdag doorgaan op drie podia, waarvan er twee  bij mooi lenteweer in openlucht.

Het  jazzprogramma  wordt   op die manier dubbel zo lang met herhalingen van optredens .Zo kan het publiek gemiste optredens overdag toch nog ’s avonds meemaken.

Zoals de vorige edities brengen lokale, nationale en internationale vedetten een  gevarieerd aanbod van oude  en eigentijdse jazz  . Maar er is meer : naast de jazzoptredens zullen er  ook creatieve workshops voor jong en oud zijn. Muziekworkshops als drums , scat-zingen , basgitaar , saxofoon, pop-koor, piano , singersongwriting …  Maar ook klankspelen, knutselsessies en kids-concertjes, waar jonge kinderen spelenderwijs met jazzmuziek  kunnen kennismaken.
 
Dit jaar  kon  de organisatie  van  het Festival de mooie opbrengst van 2.000 euro schenken aan het Buitengewoon Secundair Onderwijs (BuSO)  De Regenboog  gevestigd in de Kapelstraat.  Ook in 2019 zullen de partners, sponsors, donateurs en publiek een lokaal educatief  initiatief financieel ondersteunen.

Tekst: LR

Foto: RM

Begindatum: 
woensdag, 6 juni, 2018
Einddatum: 
woensdag, 1 mei, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK