LIER IN HALVE FINALE VAN DE SLIMSTE GEMEENTE

Lier ontpopte zich met glans tot de slimste gemeente van de week. Nadat het Lierse trio vooreerste Antwerpen en Namen afblokte, won het ook de weekfinale van Lochristi en Hamme.

De succesvolle Lierse ploeg werd gevormd door burgemeester Frank Boogaerts, schepen Rik Verwaest en archeologe Pascale Marien,  die werkzaam is bij de douane in de Antwerpse haven. Aan Antwerpen – dat met 50 punten voorsprong de dagfinale aanvatte – had Lier een taaie klant. Tijdens een sterke finaleronde nam de Pallieterstad resoluut de maat van de koekenstad.

Nauwelijks één dag later volgde de weekfinale, tijdens de welke Lochristi en Hamme niet opgewassen leken tegen de intellectuele Lierse ‘power’. De finaleronde werd comfortabel aangevat met een bonus van liefst 165 punten.

 Lier mag nu aantreden in de grote halve finale. De opnames hiervoor hebben plaats op zaterdag 15 maart om 17 uur bij Studio 100, Halfstraat, 80 in Schelle. Gehoopt wordt dat talrijke Lierse supporters en sympathisanten de halve finale zullen bijwonen. Inschrijven kan via publiek@de”slimstegemeente.be, met vermelding van naam, telefoonnummer en ‘stad Lier’.

Foto: VT4

Begindatum: 
vrijdag, 7 maart, 2014
Einddatum: 
vrijdag, 7 maart, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK