LIER BAADT IN AUTHENTIEKE KERSTSFEER

Als aanloop naar de feestelijke eindejaarsperiode werd de kerstmarkt dit jaar in een nieuw kleedje gestoken. Terwijl de bewoners van het begijnhof van een zalige rust genoten, kuierde de grote massa langs de vele kraampjes op de Grote Markt, het Felix Timmermansplein, de Eikelstraat en het Zimmerplein.

Op de Grote Markt stonden de houten chalets in cirkelvorm opgesteld. Naast allerhande animatie bleef het centrale podium voorbehouden voor muzikale optredens. De kerstman zetelde in zijn huisje aan de Timmermans-kade, waar hij gulhartig het jonge volkje ontving. De Eikelstraat werd omgetoverd tot Kerststraat, waar de talrijke bezoekers konden genieten van optredens van o.m. M.I.A., Laura en ‘Inglorious Bastards’. De nieuwe vzw. ‘PinteLiere’ pakte op het Zimmerplein uit met een eerste Kerstival. Daar werd in de verwarmde tent opgetreden door o.m. ‘Level Six’, dj Wout, ‘The Sundowners’, Sylvie De Bie en dj Joeri van La Rocca. Op de slotdag kregen de kinderen alle aandacht met kindertheater kinderdisco.

 Ook in Koningshooikt pakte de dorpsraad uit met een kerstmarkt. In de Dorpstraat stonden tal van kraampjes opgesteld. Voor de muzikale omlijsting zorgden de Vrije Burgers, de Eendracht en het Vrijetijdskoor. De kinderen konden hier genieten van een optrreden van clown papa Chico.

Begindatum: 
maandag, 16 december, 2013
Einddatum: 
maandag, 16 december, 2013

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK