KUNSTKRING ‘DEN HOF’ GAAT ‘ON TOUR’

Dit jaar gaat de Lierse kunstkring ‘Den Hof’ weer een stapje verder om zich te tonen aan het grote publiek en de werken van de leden in de kijker te zetten. Hiervoor werkt de vereniging samen met Conny De Maeyer en Café Refuge aan het Zimmerplein.

‘Om de acht weken zal een andere kunstenaar van onze kunstkring zijn of haar werken in café Refuge tentoon stellen. We tellen momenteel 26 leden en die zullen allemaal aan bod komen. Zo krijgen de bezoekers de volgende maanden een mooi overzicht van ons aanbod met aquarellen, acryl, olieverf en pentekeningen’, aldus voorzitter Tony Coppens. ‘In het café zal eveneens een bordje hangen met meer informatie over de kunstenaar’.

Edith Vercammen heeft de eer om de spits af te bijten. Ze is ondertussen vier jaar aan het schilderen en in feite nog een beetje zoekende naar een vast thema of onderwerp. Eerder nam ze deel aan de groepstentoonstelling in het Vleeshuis. Haar werken kunnen bewonderd worden tot dinsdag 20 februari. Daarna is het de beurt aan een ander lid van de kunstkring. Een belangrijk moment in de jaarwerking is de ‘Easter Expo’ van de kunstkring van 12 tot 22 april in het Vleeshuis.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
vrijdag, 26 januari, 2018
Einddatum: 
zondag, 22 april, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK