KINDEROPVANG ’t KABOUTERHUISJE OFFICIEEL GEOPEND

Als voorzitter van het OCMW heeft Marleen Vanderpoorten kinderopvang ’t Kabouterhuisje aan de Sander de Vosstraat 135A in Koningshooikt plechtig geopend.

In een mooie, groene omgeving worden 24 kindjes van 0 tot 3 jaar met de beste zorgen omringd en opgevangen.

In april 2012 huurden Pieter Van Reeth en Katja Bastiaensens een mooie hoeve met bijhorende schuur om er een kwaliteitsvolle kinderopvang te voorzien. Met de steun van tal van vrienden en sympathisanten werd de schuur prachtig gerenoveerd en ingericht.

’t Kabouterhuisje dat gemakkelijk te bereiken is binnen de driehoek Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg, beschikt over een polyvalente ruimte en danszaal, de nodige speelruimte, geluidsgeisoleerde slaapkamertjes, een keuken, verzorgingsruimte en een veilige buitenspeelruimte.

Kindjes worden opgevangen van 7 uur tot 18.30 uur. Na de openingsuren en tijdens het weekend kan de infrastructuur gehuurd worden voor kinderfeestjes, lente- of communiefeesten.

 De openingsplechtigheid werd omkaderd door het zingen van kinderliedjes, een bewegingslesje voor kindjes van 1,5 tot 3 jaar en allerhande animatie.

Meer info via www.tkabouterhuisje.be.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK