KERSTBOOMVERBRANDING AAN DE HOGE VELDEN

Zaterdag 18 januari wordt in Lier opnieuw aangeknoopt met de traditie van kerstboomverbrandingen. Het initiatief gaat uit van de vzw. ‘Ons Steentje’, die zich inzet voor de ouders met een ernstig ziek kind. De kerstboomverbranding heeft plaats aan de Hoge Velden, tussen de Ring, de Aarschotsesteenweg en het Netekanaal.

De vzw. wil ouders met een ernstig ziek kind financieel en administratief steunen, initiatieven ondersteunen en acties ondernemen om fondsen te werven en met de verzamelde fondsen ziekenhuizen voorzien van de juiste accommodatie om het verblijf van ernstig zieke kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Vanaf 15 uur is er aan de Hoge Velden al leven in de brouwerij. Alsdan openen de kraampjes met eten en drinken, speelgoed en juwelen. De kinderen kunnen zich uitleven op een springkasteel en de aanwezigen volop genieten van muzikale animatie. Om 16 uur wordt opgetreden door de Jellybeans en door jan Kerckhofs en worden opnames gemaakt voor een promotievideo van de vzw. ‘Ons Steentje’. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door Steffi Vertriest van ‘De Voice’. Van 17 tot 19 uur verzorgen de muzikanten van Music Matters de sfeer, waarna de draad wordt overgenomen door de dj’s Sam en Glinz van Noxx.

 Om 18 uur vertrekt een fakkeltocht aan de Muziekacademie. De berg kerstbomen, die ter plaatse werden gebracht door de stadsdiensten, wordt om 19 uur ontstoken. Daarna kan verder gefeest worden tot in de vroege uurtjes. De initiatiefnemers kunnen rekenen op de medewerking van de scouts.

Begindatum: 
woensdag, 15 januari, 2014
Einddatum: 
woensdag, 15 januari, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK