KAMPIOENENVIERING BIJ KAC LIERSE

Tijdens de jaarlijkse kampioenenviering van KAC Lierse werd hulde gebracht aan een indrukwekkende reeks clubkampioenen, provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenen. Het hoogtepunt van de viering was de uitreiking van de gouden spikes aan de meest verdienstelijke mannelijke en vrouwelijke atleten.

Bij de vrouwen ging de gouden spike voor de kampnummers met 712 punten naar kogelwerpster Benedicte Geudens (seniores). Xenia Koninckx werd met 743 punten laureate van de gouden spike voor de loopnummers. Zij behaalde meerdere titels over de 100 meter bij de masters. Bij de heren ging de gouden spike voor de kampnummers naar hoogspringer Maarten Heylen. Als junior behaalde hij 710 punten. Vincent Ons tenslotte won de gouden spike voor de loopnummers bij de mannen. Als meervoudig kampioen bij de juniores behaalde hij 844 punten. Omwille van 10 jaar lidmaatschap werden Anne Bleys, Hanne Christiansen, Dirk De Keuster, Linda De Roover, Kathleen Dillen, Saar Fieuws, Veerle Houvenaghel, Robbert Heylen, Geert Mertens, Paul Vets en Alec Wuyts in de bloemetjes gezet. Dezelfde eer viel Hugo Verhaegen te beurt, die al 25 jaar lid is van KAC Lierse.

Eerder op de avond werd hulde gebracht aan 12 hoofdelijke crosskampioenen, 22 provinciale kampioenen en 3 Vlaamse kampioenen. Werden gehuldigd als Belgisch kampioen: Benedicte Geudens, Ferdinand De Backer, Gert Mertens, Herman Vets, Hugo Verhaegen, Jan De Weerdt, Joeri Florus, Leon Wuyts, Mila Tindemans, Stefan Van den Broek, Verele Marechal, Vincent Ons en Xenia Koninckx. Een attentie was eveneens voorzien voor de meest regelmatige recreanten: Guy Goormans, Luc Postelmans en Chantal Van Mechelen (trainingen), Luc Postelmans, Heike Van Uytven en Stany Hellin (joggingwedstrijden). 

Begindatum: 
zaterdag, 29 oktober, 2016
Einddatum: 
zaterdag, 29 oktober, 2016

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK