KAMPIOENENPARADE BIJ KAC LIERSE

Naar jaarlijkse gewoonte vierde Koninklijke AC Lierse de atleten die een opmerkelijke prestatie leverden en een kampioenstitel behaalden. Talloze clubkampioenen, provinciale, Vlaamse en nationale kampioenen passeerden de revue. Ze blonken uit in zowat alle atletiekdisciplines – loop- en kampnummers – en dit in alle leeftijdscategorieën.

Het hoogtepunt van de viering was de uitreiking van de gouden spikes. Bij de vrouwen ging deze onderscheiding naar Kristel Bertels voor de loopnummers. Zij legde de 100 m. af in 13’’45. Bénédicte Geudens won de gouden spike bij de vrouwen voor de kampnummers.  Zij overbrugde bij het discuswerpen een afstand van 41,96 m. Bij de mannen waren de laureaten Stefan Van den Broeck (loopnummers) en Stijn Maes (kampnummers). Stefan Van den Broeck liep de halve marathon in 1 uur 08’15’’ en Stijn Maes haalde in het verspringen 6.03 m.

De trainers van de recreanten gingen na welke atleten de trainingen regelmatig bijgewoond hebben. Dit leverde een beloning op voor 1 Luc Van den Broeck die geen enkele training miste, 2 Guy Goormans en 3 Chantal Van Mechelen.

Een bijzondere attentie was nog voorzien voor Frieda Estercam die al 50 jaar lid is van de club en voor Dave Caethoven, Evi Theeuws en Herman Vets die al gedurende 25 jaar aangesloten zijn bij AC Lierse. 7 atleten werden gehuldigd omwille van 10 jaar lidmaatschap.

Begindatum: 
zaterdag, 8 november, 2014
Einddatum: 
zaterdag, 8 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK