KABATOON PAKT HET ERNSTIG AAN

‘6 x 1 = 7’ is de titel van de eerstvolgende productie van KaBaToon die op 23 en 24 februari om 2O uur, 25 februari om 15 uur, 2 en 3 maart om 2O uur en 4 maart om 19.3O uur, opgevoerd wordt in het Ambelhuis, Ambelweg 2 in Emblem. Het betreft een toneelbewerking door Gert De Borger in een regie van Sarah Van Hoecke van het boek ‘Zes maal één is zeven’ van Gerda Van Erkel.

Het gaat om 3 meisjes en 3 jongens, met elkaar verbonden door een touw, die in het donker een rivier, een pad volgen. Op een vreemd terrein zijn deze jongeren vreemden voor elkaar. Eén ding hebben ze gemeen: ze werden alles 6 door de jeugdrechter naar dit kamp in de Ardennen gestuurd. Deze alternatieve straf verkozen ze boven een plaatsing in een tehuis of pleeggezin. Hun verleden loopt als een schaduw met hen mee. Behoedzaam tasten ze de grenzen af, van zichzelf en van de anderen. Soms lijken ze te verdwalen. Op het einde van het kamp wordt, mede door de steun van hun begeleiders, zes maal één echt zeven en kijkt iedereen op een andere manier zijn toekomst tegemoet.

Verlenen hun medewerking: Jana Torfs, Anke Lemmens, Chiara Van der Sanden, Senne Willems, Jana Linden, Tibo Keteleer, Robine Gardener en Brecht De Greef. Dirk Ceulemans tekent voor het lichtontwerp. Freddy Bellis vorf de audiovisuele vormgeving. Tickets kosten 10 euro en kunnen gereserveerd worden via 0498-10 32 52.

Tekst: DéBé

Foto: KaBaToon

Begindatum: 
vrijdag, 23 februari, 2018
Einddatum: 
zondag, 4 maart, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK