K. LIERSE A.C. SCHENKT 6.257 EURO AAN SOS KINDERDORPEN

Zondag 14 september organiseerden de recreanten van K. Lierse A.C. hun 2de Schapekoppenloop. De opbrengst van dit loop- en wandelevenement was bestemd voor SOS-Kinderdorpen. Uiteindelijk kon in het Netestadion een cheque van 6.257 euro overhandigd worden.

Volgens Stany Hellin kregen de organisatoren niets dan positieve commentaren van de deelnemers en konden ze rekenen op de gulle bijdragen van tal van sympathisanten, privé en bedrijfsponsors. Liefst 340 deelnemers schreven zich in voor de verschillende omlopen. 15 belangstellenden namen deel aan de boeiende stadswandeling onder leiding van stadsgids Ludo Wezenbeek. Volgend jaar komt er beslist een 3de editie. De mogelijkheid van tijdsmeting wordt overwogen en de inhoud van de stadswandeling aangepast.

Namens SOS-Kinderdorpen werd de cheque van 6.257 euro in ontvangst genomen door Tom Moons. ‘SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen en jongeren een thuis en een toekomst te bieden. De belangrijke bijdrage van K. Lierse A.C. is bestemd voor het kinderdorp in Bande, in de omgeving van Marche-en-Famenne, en bedoeld om de kamers van de kinderen te renoveren. De organisatoren van de Schapekoppenloop zullen trouwens meehelpen bij de schilderwerken, waarvoor ze op de steun van PPG Sigma Coatings kunnen rekenen. Bovendien gaat een deel naar een initiatief in Liedekerke, waar in een woning studio’s worden ingericht voor jongeren die geplaatst worden via juridische weg of een moeilijke thuissituatie kennen. Ze worden hier begeleid tot ze op eigen benen kunnen staan.

Begindatum: 
donderdag, 27 november, 2014
Einddatum: 
donderdag, 27 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK