JEUGD VAN LIERSE KZ KENT PRIMA BEGELEIDING

In het jeugdcentrum te Kessel werd niet alleen de infrastructuur grondig opgesmukt, ook de sportieve, medische en algemene begeleiding kreeg een duidelijke upgrade. Zo werd bevestigd tijdens een gesprek met Liesbeth Vanhoof, coördinator van de medische staf, en Debbie Bresseleers, lid van het jeugdcomité.

Liesbeth Vanhoof was eerder 4 jaar actief bij KVC Westerlo. Samen met haar zonen Emiel Droochmans (U13) en Jules Droochmans (Y10) kwam ze naar Lierse KZ, omdat de visie en de aanpak haar aansprak. Ze vond er een positieve werksfeer, een multidisciplinaire aanpak en een duidelijke betrokkenheid.  Ambtshalve is ze actief in de medische sector en vertrouwd met diverse aspecten van EHBO, revalidatie en blessurepreventie. Zowel de A-kern, de beloften als de jeugd, kunnen rekenen op een ruime medische omkadering met dokters, kinesisten, verzorgers en bekwame medewerkers.

Debbie Bresseleers is lid van het jeugdcomité. Haar zoon Louis Heylen speelt al van zijn 5 jaar bij Lierse en treedt momenteel aan bij de U13. Ze heeft tal van mooie en moeilijke momenten meegemaakt, maar is de club steeds trouw gebleven. Ook zij is vol enthousiasme over de aanpak onder leiding van Dirk Gyselinckx. Graag is ze ingegaan op het verzoek om lid te worden van het jeugdcomité, dat maandelijks vergadert en aandacht heeft voor tal van extra-sportieve aspecten zoals de accommodatie, het onderhoud, de veiligheid en diverse initiatieven.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
vrijdag, 4 september, 2020
Einddatum: 
vrijdag, 4 september, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK