J&A PRODUCEERT AL 25 JAAR RELAXZETELS EN MATRASSEN OP MAAT

J&A, specialist in comfortabele relaxzetels en handgemaakte matrassen op maat, bestaat precies 25 jaar. In 1995 namen Johan en Andy De Bock de bedrijvigheid over van hun vader Freddy, die in 1970 van start ging met het bekleden van meubelen. J&A is vooral bekend omwille van de opvallende bestelwagens met een relaxzetel op het dak.

Johan en Andy genoten een opleiding als stoffeerder en meubelmaker en leerden verder de knepen van het vak van hun vader. Kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende dienstverlening, voeren ze hoog in het vaandel. Het paradepaardje zijn ongetwijfeld de comfortabele relaxzetels, die de bezitters behoeden tegen rug-, nek- en spierpijn. Het ganse gamma wordt persoonlijk op maat gemaakt. Het kan bewonderd worden in de ruime toonzaal in de Mallekotstraat 45 in Lier. Met hun mobiele showroom komen Johan en Andy ook graag aan huis. De overtrekken zijn van stof, skai of leder. Het doelpubliek zijn hoofdzakelijk 60-plussers. J&A bestrijkt gans het land, met een klantenbestand van 75% in Vlaanderen en 25% in Wallonië.

 In 2002 brachten ze de salonzetels van de Vecchio-reeks op de markt. In 2006 volgde de Rolax-rolstoel en in 2018 de Jena-stoel, een stoel op wieltjes voor de living of de keuken. Naast relaxzetels worden onder de merknaam Jaflex ook matrassen met dubbele lattenbodem gemaakt. Ze zorgen voor een optimaal slaapcomfort. Vorig jaar ontving J&A van Unizo het label ‘Handmade in Belgium’. Voor alle producten wordt service-aan-huis verzekerd. In dit jubileumjaar zijn speciale kortingsacties voorzien. Meer informatie kan bekomen worden bij J&A, Mallekotstraat 45 in Lier, www.jaflex.be en tel. 03-480 98 01. De beste ambassadrice van J&A is ongetwijfeld de 111-jarige Julia Van Hool, die recent een relaxzetel type Framastyl ontving en het comfort ervan bijzonder op prijs weet te stellen.

Tekst: DéBé

Foto's: RM & Luc Peeters

Begindatum: 
zondag, 18 oktober, 2020
Einddatum: 
zondag, 18 oktober, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK